Gabriel Leş a fost instalat în funcţia de director executiv la APIA Satu Mare

gabriel-les-apia
Fostul subprefect  şi viceprimar al municipiului, reşedinţă de judeţ, Gabriel Leş, a fost instalat oficial astăzi, 22 februarie, în funcţia de director executiv al Agenţiei pentru Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) Satu Mare. Evenimentul a avut loc cu începere de la ora 12.00.

La instalarea noului director au participat subprefectul judeţului Satu Mare, Cristian Sasu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Mircea Govor, primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca, consilierul judeţean Ioan Viman, directorul adjunct al APIA, Gheorghe Mihalca dar şi şefii unor servicii din cadrul APIA.
După ce a dat citire ordinului de numire în funcţie, Cristian Sasu i-a urat noului director mult succes în noua funcţie. În luarea de cuvânt Mircea Govor a declarat că „nici nu vă închipuiţi ce bine mă simt să fiu astăzi lângă un foarte bun coleg şi prieten, Gabi Leş. După atâţia ani de aşteptare ca lucrurile să intre pe făgaşul normal iată că încet, încet reuşim să facem ca totul să meargă bine. Este o alegere excepţională deoarece atât Gabi Leş cât şi Gheorghe Mihalca sunt foarte buni administratori şi acest lucru au demonstrat-o de-a lungul anilor. Le spun de pe acum că sarcina lor este 100% să rezolve problemele oamenilor”.

Primarul Dorel Coica a subliniat faptul că „eu îl recomand pe Gabi Leş ca pe un bun administrator. Îmi pare rău că pierd un camarad politic dar îi mulţumesc că a fost alături de noi în toate campaniile electorale. Îi urez mult succes în noua sa funcţie”.

La rândul său Radu Roca a declarat că „prin numirea lui Gabriel Leş în funcţia de director executiv al APIA, instituţia a câştigat plus valoare”.

În luarea de cuvânt noul director Gabriel Leş a declarat că „din ceea ce se aude vorbind cu beneficiarii serviciilor acestei instituţii rezultă că mai sunt lucruri de corectat. Sper că în cel mai scurt timp vom putea evalua activitatea APIA. Proiectele demarate în cadrul instituţiei se vor derula mai departe şi vom încerca să înlesnim procedurile de depunere a documentaţiilor de către beneficiari dar vom veni şi cu alte proiecte noi”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.