Lui Marian i s-a urcat la cap

pensionari

Preşedinte Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor Satu Mare, Mircea Marian s-a lansat într-o serie de acuze la adresa conducerii judeţului şi municipiului Satu Mare susţinând că deşi a solicitat în mai multe rânduri prezenţa prefectului, preşedintelui Consiliului Judeţean şi al primarului municipiului, reşedinţă de judeţ la şedinţele Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, constată că „în ultima vreme nu mai suntem băgaţi în seamă”. Afirmaţia a fost făcută în cadrul şedinţei Comitetului Consultativ de astăzi, 21 februarie.

„Am solicitat ca măcar o dată pe lună să ne întâlnim cu cei care conduc oraşul şi judeţul deoarece pensionarii au foarte multe probleme. Am pornit cu dreptul după alegeri însă acum când promisiunile ar fi scadente nu mai vin să discute cu noi. Consider că este un afront adus pensionarilor. Nu mai suntem băgaţi în seamă”, a declarat Mircea Marian.

Subprefectul judeţului Satu Mare, Cristian Sasu, prezent la şedinţă a subliniat faptul că şefii instituţiilor enumerate de către preşedintele pensionarilor nu pot fi astăzi prezenţi deoarece sunt plecaţi în afara judeţului. „Doream să discutăm cu dânşii reprezentarea Asociaţiilor din Consiliul Judeţean al Persoanelor Vârstnice în Consiliile de Administraţie ale instituţiilor judeţene şi municipale. Dacă mă întrebaţi unde am vrea să fim reprezentaţi vă spun eu: la Transurban pentru ca să vedem cum rezolvăm cu transportul gratuit pentru pensionari dar şi la Apaserv. Însă în lipsa conducerii municipiului şi judeţului, ce să mai zic? Eu consider că ar fi cazul să renunţăm la aceste şedinţe. De ce să mai venim şi să discutăm … discuţii?”, a declarat Marian.

În cadrul aceleiaşi şedinţe s-a mai discutat şi problema acordării de facilităţi la ştrandul din Satu Mare dar şi problema asigurării transportului gratuit pentru pensionari pe mijloacele de transport în comun. Referitor la ştrand, unul din consilierii din cadrul Primăriei municipiului Satu Mare a declarat că edilul-şef se va întâlni săptămâna viitoare cu administratorul ştrandului, Vasile Ţânţaş, când se va discuta şi problema acordării de facilităţi pensionarilor. În ceea ce priveşte transportul gratuit, primarul Dorel Coica le-a transmis pensionarilor că în prezent se lucrează la reorganizarea Transurban, după care se va identifica o soluţie şi cu privire la transportul gratuit al persoanelor vârstnice.

2 Comentarii la "Lui Marian i s-a urcat la cap"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.