Complexul „Dacia” a fost întăbulat în mod fraudulos

hotel-dacia-satu-mare
Referitor la „Capitolul Hotel Dacia-Filarmonica” senatorul Valer Marian a declarat în cadrul unei conferinţe de presă susţinute astăzi, 16 februarie, la sediul USL că, în acest caz au apărut foarte multe elemente noi, grave, de natură penală.

„Am primit date inclusiv de la Ministerul Culturii prin care se arată că s-a încălcat flagrant legea prin efectuarea de lucrări la acest obiectiv de patrimoniu naţional. Avem date noi şi privind realizarea întăbulării atât a hotelului cât şi a filarmonicii care duc aşa cum am mai spus la magistraţi. Mai mult am descoperit că inclusiv clădirea Tribunalului Satu Mare a fost întăbulată fraudulos. Am primit date şi documente în acest sens de la foşti colegi din procuratură şi voi solicita ca judecătorii implicaţi, până la cel mai înalt nivel să fie cercetaţi penal. Cu privire la Hotelul Dacia, în două săptămâni vom organiza o conferinţă de presă împreună cu domnul primar Dorel Coica şi cu domnul prefect, Eugeniu Avram”.

De asemenea, într-o viitoare conferinţă de presă senatorul Valer Marian a promis că va face referire la unii şefi ai instituţiilor judeţene aparţinând Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI).

Un Comentariu la "Complexul „Dacia” a fost întăbulat în mod fraudulos"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.