S-a deschis târgul de nunţi „Art Marriage” – ediţia a V-a

art-marriage05art-marriage01art-marriage11 art-marriage10 art-marriage09 art-marriage08 art-marriage07 art-marriage06 art-marriage04 art-marriage03 art-marriage02art-marriage13 art-marriage14 art-marriage15 art-marriage16 art-marriage17 art-marriage18 art-marriage19 art-marriage20
Târgul de nunţi „Art Marriage”, cel mai important eveniment de profil din judeţul Satu Mare a ajuns în acest an la cea de-a V-a ediţie. Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc astăzi, 15 februarie, cu începere de la ora 13.00, în prezenţa a 43 de firme care au ales să-şi expună ofertele şi a viceprimarului municipiului Satu Mare, Marcela Papici.

Cea de-a V-a ediţia a Târgului de nunţi se desfăşoară la Cap Pod Decebal, la etajul fostei Cinematografii „Luceafărul”, deasupra Centrului de Dializă. Târgul acoperă întreaga gamă de servicii şi produse dedicate organizării celui mai important moment din viaţa unui cuplu şi anume … nunta.

Vizitatorii sunt aşteptaţi cu ultimele tendinţe prezentate de case de modă autohtone, torturi, produse de cofetărie, bijuterii, servicii de hair style, sculpturi în fructe, servicii de foto&video, decoraţiuni săli de nunţi, artificii şi multe alte servicii cu scopul de a satisface toate gusturile.

„În acest an am ajuns la cea de-a V-a ediţie a Târgului de nunţi şi am remarcat că, pe an ce trece sătmărenii au tot mai multă încredere în acest târg. La acest eveniment premiem atât vizitatorii cât şi firmele participante. Cu fiecare ediţie vin tot mai multe firme să-şi expună produsele şi serviciile. Nu este vorba doar de firme din Satu Mare. Avem participanţi atât din alte judeţe cât şi din Ungaria ceea ce demonstrează că Art Marriage ia amploare pe an ce trece în Satu Mare”, a declarat organizatorul principal al evenimentului, Carmen Frăţilă.
Mai trebuie spus că târgul îşi aşteaptă vizitatorii astăzi (vineri) şi sâmbătă, 16 februarie, în intervalul orar 10.00-20.00, iar duminică, 17 februarie, între orele 10.00 şi 18.00. Biletul de intrare costă 2 lei.

Târgul se încheie duminică cu tradiţionala paradă a rochiilor de mireasă care se va desfăşura cu începere de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. La spectacol sunt invitaţi actorii Adriana Vaida şi Vlad Chico respectiv interpretul de muzică populară, Nicolae Mureşan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.