Sătmărenii sunt invitați la petrecerea de Revelion din Centrul Nou

Petrecere
Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, și primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica, îi invită pe sătmăreni să participe la petrecerea de Revelion care va fi organizată la cumpăna dintre ani în Piața 25 Octombrie.

„Consiliul Judeţean Satu Mare și Primăria organizează în noaptea dintre ani un Revelion cum nu a mai fost în Satu Mare. Capetele de afiş ale programului ce se va derula pe scena amplasată în Piaţa 25 Octombrie între orele 22.00 – 01.00 vor fi artiști cunoscuți, dar am pregătit și surprize plăcute pentru sătmărenii de toate vârstele care vor fi prezenţi în noaptea de Revelion în Centrul Nou”, a afirmat Adrian Ștef.

Pentru Revelion, Primăria şi Consiliul Judeţean au tipărit 5.000 de vouchere, bonuri valorice de 10 lei pe baza cărora posesorii vor primi câte o porţie de mâncare şi băutură gratuit. Un voucher poate fi preschimbat în porţii de mici sau cârnaţi şi un pahar de vin fiert, iar deţinătorii lor pot să participe şi la o tombolă la care vor putea câştiga nu mai puţin de 200 de sticle de şampanie şi 11 televizoare de ultimă generaţie.

Întregul spectacol se va încheia cu un foc de artificii, care va fi mai spectaculos decât orice s-a văzut până acum la Satu Mare, la orice zi a oraşului sau alte sărbători.

Un Comentariu la "Sătmărenii sunt invitați la petrecerea de Revelion din Centrul Nou"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.