Dorel Coica: „Rog sătmărenii să nu îşi irosească voturile pe candidaţii ARD”


În cadrul unei conferinţe de presă organizate astăzi, 6 decembrie, în sala de şedinţe a Consiliului Local Satu Mare, edilul-şef al municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica, a făcut un apel către sătmăreni prin care le cere să nu îşi irosească voturile pe candidaţii ARD. Şi asta după ce, în cursul zilei de miercuri, 5 decembrie, ARD-iştii au amplasat un nou banner denigrator în intersecţia de la Burdea, încălcând astfel, în mod sistematic legea.

„Bannner-ul a fost dat jos însă Poliţia Municipală şi Locală i-au identificat pe toţi cei care se fac vinovaţi de această încălcare a legii în frunte cu Băbăşan”, a declarat edilul-şef al municipiului Satu Mare.

Şeful executivului local a declarat că „cei de la ARD s-au dovedit a fi oameni fără bun simţ, neserioşi, fără cuvânt şi plini de orgolii. Deci, sunt nişte oameni pe care nu putem conta. Rog toţi sătmărenii să nu pună ştampila pe asemenea candidaţi. Din acest moment întrerup orice relaţii cu ARD-ul. Am ajuns la concluzia că cei pe care ARD-ul îi promovează sunt oameni fără caracter. Sunt oameni care sunt la a treia încălcare a legii. Am o listă întreagă cu toţi cei implicaţi în cursul zilei de ieri, în povestea cu amplasarea banner-ului, începând cu Băbăşan care este capul tuturor răutăţilor şi terminând cu cei care îi promovează să ajungă în Parlamentul României. Poliţia Locală şi cea Municipală i-a identificat pe toţi începând cu cometa Băbăşan care îşi face apariţia la Satu Mare doar în preajma alegerilor după care se întoarce la Cluj unde are câteva firme falimentare, certate cu legea”, a declarat Coica.

Mai mult decât atât, Dorel Coica spune că aceştia „sunt oameni violenţi şi obraznici. De ce să fie trimişi în Parlament? Ce legi ar putea să promoveze asemenea oameni? De altfel, ARD-ul a fost decapitat. A venit Băbăşan de la PRM şi a fost promovat primvicepreşedinte la ARD şi, împreună cu avocatul Micul fac legea în acel partid”.

Edilul Sătmarului atrage atenţia locuitorilor municipiului, reşedinţă de judeţ asupra posibilităţii apariţiei unor ziare denigratoare la adresa candidaţilor altor formaţiuni politice, diversiune creată tot de către cei de la ARD. „Rog sătmărenii care găsesc în cutiile poştale asemenea ziare să nu le dea crezare. Dacă ei vor continua să facă astfel de lucruri, începând de luni (10 decembrie), ARD-ul va avea o problemă cu mine, cu primarul municipiului Satu Mare. Este ultimul avertisment pe care le dau celor de la ARD”, a declarat primarul Coica.
Potrivit celor declarate de edilul-şef al Sătmarului „banner-ul a fost amplasat de Sepa Mihali Sandor, Potor Gergo Balazs şi Lorincz Sandor Laszlo de la o firmă de alpinism utilitar Satu Mare. La faţa locului se afla şi o maşină Skoda având numărul de înmatriculare SM 12 APA”.

2 Comentarii la "Dorel Coica: „Rog sătmărenii să nu îşi irosească voturile pe candidaţii ARD”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.