ARD-iștii sătmăreni au pus din nou un banner “electoral” la Burdea

Dacă prostia ar durea, mulţi s-ar tăvăli în chinuri spune un vechi proverb românesc care binențeles nu are nicio legătură cu faptul că în această după-amiază, în intersecția Burdea portocalii sătmărenii au repetat gestul din urmă cu câteva zile de a pune un banner “electoral” fără a avea toate autorizațiile necesare. Angajații Electrica au dat din nou bannerul jos, de data aceasta la doar câteva minute după amplasarea lui.  Vă reamintim că în urma plângerii USL Satu Mare referitoare la amplasarea primului banner Biroul Electoral Județean Satu Mare a interzis pe durata campaniei electorale amplasarea în arondismentul circumscripţiei electorale “a unor materiale electorale care depăşesc limitele polemicii politice fără caracter denigrator”.

Potrivit celor declarate de directorul Poliţiei Locale Satu Mare, Florian Găzdac „banner-ul nu a mai fost remontat după ce a fost dat jos. Noi nu am primit decât o sesizare telefonică cu privire la montarea acestuia. Sesizările în scris se depun la Biroul Electoral de Circumscripţie (BEC)”.

Întrebat cu privire la acest aspect, preşedintele Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Satu Mare, judecătorul Remus Nemeş, ne-a declarat că până astăzi (6 decembrie) dimineaţă nu s-a depus nicio sesizare în scris cu privire la montarea vreunui banner. „Ştiu despre montarea acelui banner în intersecţia de la Burdea însă până în prezent nu a fost depusă nicio sesizare la BEC”, a declarat Nemeş.

18 Comentarii la "ARD-iștii sătmăreni au pus din nou un banner “electoral” la Burdea"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.