A fost pornit iluminatul de sărbători


Astăzi, 5 decembrie, municipiul, reşedinţă de judeţ a îmbrăcat straie alcătuite din mii de culori după ce primarul, Dorel Coica, a pornit iluminatul de sărbători. Momentul festiv a avut loc la ora 17.00, în Centrul Vechi al Sătmarului, în faţa Hotelului „Dacia”.

Numărătoarea inversă a fost făcută în cor de către zecile de sătmăreni care şi-au adus copiii pentru a vedea cum se aprind miile de beculeţe instalate pe străzile oraşului.
La eveniment au mai participat ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, candatul USL în Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor, senatorul social-democrat, Valer Marian, candidatul Uniunii Social Liberale pentru un nou mandat de parlamentar în Colegiul 1 Senat, Octavian Petric, candidatul USL pentru un mandat de deputat în Colegiul 3, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef, cei doi viceprimari, dr. Radu Roca şi Marcela Papici dar şi câţiva dintre consilierii locali ai municipiului Satu Mare.
După ce a fost pornit iluminatul de sărbători, oficialităţile s-au deplasat pe platoul din faţa statuii lui Vasile Lucaciu unde, spre bucuria copiilor, a fost instalat un ren îmbrăcat în mii de lumini.

Tot cu această ocazie, Dorel Coica ajutat de Adrian Ştef, Radu Roca dar şi de către celelalte oficialităţi, au împărţit bomboane de Crăciun copiilor prezenţi în parcul central. „Este o mare bucurie pentru mine să văd atâtea zâmbete pe feţele sătmărenilor. În această seară am pornit iluminatul ornamental alcătuit din mii de beculeţe. Vin sărbătorile aşa că nu trebuie să avem decât gânduri bune”, a declarat Dorel Coica.

2 Comentarii la "A fost pornit iluminatul de sărbători"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.