Primarul Dorel Coica a inaugurat iluminatul public pe câteva străzi din Carpaţi II şi Micro 16

După ce luni (3 decembrie) seara s-a dat drumul iluminatului public pe aleea ce face legătura dintre Bulevardul Cloşca şi cele două blocuri ANL din municipiul Satu Mare, începând de astăzi, 4 decembrie şi locuitorii de pe strada Codrului din Carpaţi II şi în zona Poliţiei Locale din Micro 16 vor avea iluminat stradal.

La recepţia lucrărilor de extindere a iluminatului public au participat senatorul social-democrat, Valer Marian, candidatul USL pentru un nou mandat de parlamentar în Colegiul 1 Senat, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, candidat în Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor, candidatul USL în Colegiul 3, Octavian Petric, primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica, viceprimarul dr. Radu Roca dar şi o parte dintre locuitorii de pe străzile beneficiare.

Astfel, la ora 17.00, a fost pornit iluminatul public pe strada Codrului, B-dul Lucian Balga şi strada Ganea în zona staţiei de pompare din Carpaţi II după care s-a plecat în Micro 16. „Mă bucur că am reuşit să venim în sprijinul locuitorilor din aceste zone. Proiectul va continua şi în alte cartiere ale oraşului. Este vorba despre străzi pe care nu a fost iluminat public de când s-au construit acele cartiere”, a declarat edilul-şef al municipiului Satu Mare.

În Micro 16 iluminatul public a fost pornit în cvartalul blocurilor delimitate de strada Aurora, B-dul Muncii şi strada Astronauţilor.

Valoarea investiţiei de extindere a iluminatului public în Carpaţi II se ridică la suma de 77.208 lei iar în Micro 16 la valoarea de 35.068,44 lei.

Vă reamintim că miercuri, 5 decembrie, începând cu ora 17.00, municipiul reşedinţă de judeţ va îmbrăca lumini de sărbătoare. Primarul Dorel Coica va porni iluminatul de sărbători în faţa Hotelului Dacia.

4 Comentarii la "Primarul Dorel Coica a inaugurat iluminatul public pe câteva străzi din Carpaţi II şi Micro 16"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.