Conducerea Primăriei mulţumeşte sătmărenilor pentru modul în care au sărbătorit Ziua Naţională

În cadrul unei conferinţe de presă organizate astăzi, 3 decembrie, în sala de şedinţe a Consiliului Local Satu Mare, primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica împreună cu cei doi viceprimari, dr. Radu Roca şi Marcela Papici au ţinut să le mulţumeasă sătmărenilor că au participat într-un număr atât de mare la sărbătorirea Zilei Naţionale a României.
„Nu vreau să dau cifre dar am fost foarte mulţi. Parcă toată suflarea municipiului Satu Mare a fost prezentă la sărbătoare. Vă promit că de acum încolo aceste manifestări vor fi cele mai grandioase”, a declarat edilul-şef al Sătmarului.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă primarul a îndemnat partidele politice să ducă o campanie civilizată şi să îşi lipească afişele doar în locaţiile autorizate. „Mai avem o săptămână de campanie. Doresc o campanie curată şi atenţionez partidele să respecte regulile. Trebuie să ne respectăm reciproc deoarece campania electorală trece dar pe viitor va trebui să colaborăm, deoarece nu se poate lucra altfel. BEJ-ul a interzis tuturor partidelor afişajul electoral calomnios la adresa altor partide. Ţin să atenţionez populaţia că ARD-ul pregăteşte fiţuici, ziare şi reviste, care vor fi distribuite potrivit informaţiilor noastre, în zilele următoare, în care vor să atace candidaţii altor partide”, a declarat Coica.

Viceprimarul Marcela Papici a spus că începând din 20 decembrie se va oraganiza un Târg de Crăciun. „Locaţia acestui târg va fi în Parcul Central. Acolo va veni şi Moş Crăciun. În fiecare seară târgul va avea o altă tematică pe care o vom dezvălui la momentul oportun”, a declarat Papici.

Totodată, în Piaţa 25 Octombrie din Centrul Nou al municipiului Satu Mare va fi instalat, cu începere din 10 decembrie, un patinoar. Tot acolo, se doreşte organizarea Revelionului, în noaptea dintre ani.

În ceea ce priveşte Transurban-ul, edilul Sătmarului a declarat că se doreşte eficientizarea acestei societăţi. „La Transurban vreau să avem o echipă managerială competentă. Dacă nu reuşim să eficientizăm acest serviciu, mai bine îl externalizăm. De la anul, dorim să introducem transportul gratuit pentru elevi şi pensionari”, a declarat Coica.

La finalul conferinţei de presă, primarul a declarat că în instituţia pe care o conduce se lucraeză 24 de ore din 24 şi că „avem o lipsă acută de specialişti, mai ales în ceea ce priveşte inginerii specializaţi în construcţii drumuri”.

Un Comentariu la "Conducerea Primăriei mulţumeşte sătmărenilor pentru modul în care au sărbătorit Ziua Naţională"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.