Altercație între George Filip și Cristian Sasu la Coco Bar

 

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a Forţei Civice Satu Mare, George Filip, l-a pocnit azi cu pumnul în faţă pe subprefectul judeţului, Cristian Sasu. Scandalul, care se pare că are un substrat foarte personal, a avut loc astăzi, 23 noiembrie, la Coco Bar, pe strada Horea din Satu Mare.

În comunicatul de presă trimis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Satu Mare se arată că „în jurul orei 10:00, o persoană a fost agresată în incinta unui local din municipiul Satu Mare. Echipajul de poliție care a intervenit la fața locului a stabilit, în urma investigațiilor efectuate, că victima, un bărbat de 35 de ani, din Satu Mare, a fost lovit cu pumnul în zona feței de către un alt sătmărean, de 37 de ani, de asemenea identificat de polițiști”.

Însă, potrivit unor surse neoficiale din rândul investigatorilor am aflat că victima incidentului este subprefectul judeţului, Cristian Sasu. Aceleaşi surse ne-au confirmat şi faptul că „agresorul” este preşedintele Organizaţiei Judeţene a Forţei Civice Satu Mare, George Filip. Incidentul a avut loc în timp ce Sasu stătea la masă cu o persoană la o cafea. George Filip a intrat în bar şi pur şi simplu l-a lovit pe subprefect peste faţă.

După incident Sasu a depus o plângere la Poliţie împotriva lui George Filip iar momentul de faţă poliţiştii efectuează cercetări faţă de acesta, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice.

14 Comentarii la "Altercație între George Filip și Cristian Sasu la Coco Bar"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.