În fiecare cartier al municipiului Satu Mare va fi instalat câte un brad de Crăciun


Pentru ca toţi sătmărenii să simtă mirajul sărbătorilor de iarnă, primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, promite că în fiecare cartier al oraşului pe care îl administrează va fi instalat câte un brad de Crăciun.

„Vreau ca toţi sătmărenii să simtă că e sărbătoare. Ne-am gândit să instalăm câte un brad de Crăciun în fiecare cartier al municipiului Satu Mare. În Centrul Vechi, spre exemplu, pentru a putea instala reţeaua de iluminat cu ocazia sărbătorilor de iarnă am ridicat toate bannerele electorale. Este vorba despre bannerele amplasate de UDMR, ARD şi USL. Nu e niciun atac la adresa vreunui partid politic deşi, am înţeles că celor de la ARD nu le place că a trebuit să-şi ia bannerele. Oricum o să găsim alte locaţii unde să fie amplasate. Noi nu dorim altceva decât să avem sărbători cât mai frumoase”, a declarat edilul-şef al municipiului, reşedinţă de judeţ.

Potrivit celor declarate de primarul Dorel Coica, iluminatul de sărbători va fi pornit pe data de 5 decembrie. „Mai vreau să vă spun că perdelele de iluminat au fost închiriate de la o firmă din Baia Mare. Am organizat licitaţie a cărei câştigătoare a fost firma băimăreană”, a declarat Coica.

 

Un Comentariu la "În fiecare cartier al municipiului Satu Mare va fi instalat câte un brad de Crăciun"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.