Vplay.ro funcționează și e mult mai rapid ca înainte

Vplay.ro, unul dintre cele mai populare site-uri de filme şi seriale din ţara noastră, funcţionează din nou, după ce timp de câteva zile nu a putut fi accesat, iar majoritatea utilizatorilor remarcă că filmele se încarcă mult mai repede.

Site-ul vplay.ro a fost în mentenanţă, iar de azi acesta funcţionează mult mai bine, conform comentariilor postate de utilizatori pe site. Vplay.ro se află în prezent în centrul unui scandal care a plecat de la o sesizare făcută de SC Pro TV SA la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).  Pro TV, care deţine serviciul video on demand Voyo, a făcut o sesizare la CNA cu privire la 42 de site-uri care difuzează filme şi seriale fără să respecte legislaţia audiovizualului şi fără să deţină drepturile pentru conţinutul transmis. Dintre, acestea mai mult de jumătate s-au închis.

Vplay.ro este un domeniu găzduit de Hostway România, conform datelor de pe rotld.ro. Nu se cunoaşte proprietarul site-ului. În dreptul secţiunii “Deţinătorul domeniului” apare mesajul: Conform “Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date”, datele cu caracter personal ale persoanelor fizice nu se publică.

3 Comentarii la "Vplay.ro funcționează și e mult mai rapid ca înainte"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.