Votează Miss Popularitate „Doamna Stanca”


Cine este cea mai frumoasă boboacă de la Colegiul Naţional „Doamna Stanca”? Ei bine, pentru a afla răspunsul la această întrebare va trebui să aşteptăm până vineri, 2 noiembrie, când va avea loc marele show, pregătit de organizatori.
Evenimentul va începe la ora 18.00 şi va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare. Organizatorii spun că au pregătit un show incendiar cu surprize pe măsură. Concurentele vor avea de trecut de 5 probe iar atmosfera va fi întreţinută de Corina, invitata specială a serii. Însă show-ul nu se termină la Casa de Cultură deoarece organizatorii au pregătit şi un afterparty ce se va desfăşura la Club „Deja Vu”.

Evenimentul este organizat de un colectiv alcătuit din 20 de elevi din clasa a XI-a şi 5 elevi din clasa a XII-a, coordonaţi de profesori şi diriginţi.

Biletele pot fi procurate zilnic, în intervalul orar 14.00-16.00, la Colegiul Naţional „Doamna Stanca” iar în ziua show-ului de la Casa de Cultură a Sindicatelor. Contravaloarea unui bilet de intrare este de 15 lei.

Mai trebuie amintit că pentru titlul de „Miss Popularitate”, concurentele pot fi votate pe pagina www.facebook.com/misscnds.

3 Comentarii la "Votează Miss Popularitate „Doamna Stanca”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.