Victor Ponta și Crin Antonescu vor participa la manifestările dedicate ”Zilei Armatei Române” de la Carei

În cinstea ”Zilei Armatei Române”, în data de 25 octombrie, în judeţul Satu Mare se vor desfăşura o serie de manifestări festive. La manifestările de la Carei a fost confirmată participarea primului-ministru al României, Victor Ponta, președintelui Senatului, Crin Antonescu, ministrului Apărării Naţionale, Corneliu Dobrițoiu şi ministrului Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi.

La ora 08.00, la Cimitirul Eroilor din Satu Mare va avea loc un parastas în memoria eroilor Armatei Române, depuneri de coroane şi jerbe de flori. Apoi, cu începere de la ora 09.00, manifestările dedicate ”Zilei Armatei Române” vor continua la Monumentul Ostaşului Român, unde se va oficia un Te Deum, vor avea loc alocuţiuni privind semnificaţia acestei sărbători, depuneri de coroane după care va urma defilarea gărzii de onoare.

La ora 12.00, se va oficia un Te Deum și la Ansamblul Monumental din Carei, unde vor avea loc, de asemenea, depuneri de coroane, se vor rosti alocuţiuni după care participanții vor putea urmării defilarea gărzii de onoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.