PP-DD Satu Mare şi-a prezentat candidaţii

Partidul Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) Satu Mare şi-a prezentat candidaţii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, în cadrul unei conferinţe de presă organizate astăzi, 18 octombrie, la sediul formaţiunii politice.

La conferinţa de presă au participat toţi cei şapte candidaţi pentru scrutinul din decembrie. Aşa cum am scris în articolul apărut miercuri, 17 aprilie, PP-DD Satu Mare va avea candidaţi pentru fiecare dintre colegiile parlamentare atât pentru Senat cât şi pentru Camera Deputaţilor.

Astfel, pentru Senat, în Colegiul 1 va candida Nicolae Ciorbă, un om de faceri din Satu Mare, originar din Batarci. În Colegiul 2 la Senat va candida dr. Dora Barth, medic primar de medicină generală din Carei.

În ceea ce priveşte Camera Deputaţilor, în Colegiul 1 îşi va încerca şansele consilierul local din Negreşti-Oaş, Giani Berinde, un tânăr de 28 de ani, depre care, preşedintele organizaţiei judeţene a PP-DD Satu Mare, Alexandru Horvat, a declarat că „este omul care poate face multe pentru zona Oaşului”. În Colegiul 2 va candida Alexandru Horvat, în prezent consilier judeţean din partea PP-DD Satu Mare şi preşedintele organizaţiei judeţene a formaţiunii politice. În Colegiul 3 va fi aruncat în bătălia electorală, Codruţ Todoran iar în Colegiul 4 va candida Ştefan Lung, gălăţean prin naştere dar trăieşte în Satu Mare din 1988. În ceea ce priveşte Colegiul 5, acolo va candida prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene şi consilierul judeţean, Mihai Rusu.

Potrivit celor declarate de Rusu, echipa cu care organizaţia judeţeană Satu Mare a PP-DD se prezintă în faţa electoratului este una tânără care a demonstrat că poate reuşi atât în viaţa profesională cât şi în lumea afacerilor. Mai mult decât atât, Rusu anticipează pentru alegerile din 9 decembrie, un scor electoral de 20% pentru partidul pe care îl reprezintă „ceea ce va fi mult peste pragul electoral având în vedere că oamenii s-au cam săturat de celelate partide politice şi de promisiunile acestora”, a declarat acesta.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, Alexandru Horvat a făcut o scurtă trecere în revistă a rezultatelor obţinute de organizaţia judeţeană a PP-DD, la alegerile locale „când am obţinut doi consilieri judeţeni, un primar, doi viceprimari şi 41 de consilieri locali”.

În ceea ce priveşte strategia electorală, echipa de candidaţi ai PP-DD promite o campanie civilizată fără atacuri la adresa adversarilor.

4 Comentarii la "PP-DD Satu Mare şi-a prezentat candidaţii"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.