Ziua Recoltei – Satu Mare (galerie foto)


Un număr de 44 de producători și-au ridicat astăzi stand-urile cu produse tradiționale în Piața 25 Octombrie, în cadrul celei de-a doua ediții a ”Zilelor Recoltei”.

La deschiderea oficială ce a avut loc astăzi, 12 octombrie, în Piața 25 Octombrie, au participat prefectul Eugeniu Avram, directorul de cabinet al prefectului , Sorin Martin Vereș, președintele CJ, Adrian Ștef, primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, viceprimarii dr. Radu Roca respectiv Marcela Papici dar și reprezentanți ai producătorilor agricoli din județ.

”Cei 44 de participanţi, care sunt prezenţi cu un sortiment diversificat de produse tradiţionale sperăm că vor reuşi, prin cantităţile pe care le-au adus, să facă faţă unui număr mare de solicitări. Pe parcursul celor trei zile, sătmărenii vor avea ocazia să cumpere produse cu adevărat tradiţionale şi care respectă reţetele originale”, a declarat primarul Dorel Coica.

Programul celei de-a doua ediţii a Zilei Recoltei se va încheia cu un spectacol la Casa de Cultură a Sindicatelor, care va avea loc duminică, 14 octombrie, de la ora 18.00, unde Petrică Mureşan şi invitaţii săi, Veta Biriş, Cristian Pomohaci, Năstăcuţa Iuga, Ionel Sabo, Ionela Toma şi Vlad Doroş, promit un regal pentru iubitorii muzicii populare.

Un Comentariu la "Ziua Recoltei – Satu Mare (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.