Accident mortal între Gerăușa și Ardud

 

Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața într-un accident de circulație între Gerăușa și Ardud. Tragedia a avut loc astăzi, 9 octombrie, în jurul orei 06.30. Alte trei victime au ajuns la spital.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Satu Mare, Roxana Cristea, a declarat că tânărul era pasager în mașina condusă de un alt bărbat de 25 de ani. În mașină mai erau și alți doi tineri de 23 respectiv 24 de ani. ”Cei patru tineri veneau dinspre Gerăușa spre Ardud. Se pare că doreau să încerce mașina pe drumul proaspăt asfaltat de acolo. Din cauza vitezei excesive, șoferul a pierdut controlul volanului, mașina a derapat și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a direcției de mers”.

Potrivit anchetatorilor cei patru tineri consumaseră alcool. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare, Constantin Demian ”cei trei tineri au fost supuși investigațiilor medicale care a relevat faptul că nu au suferit traumatisme la nivelul oaselor sau la nivelul organelor interne. Desigur, victimele prezintă leziuni la nivelul capului, toracelui și membrelor însă viața lor este în afara oricărui pericol”.

Un Comentariu la "Accident mortal între Gerăușa și Ardud"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.