A cazut din căruță la picioarele cailor


    

Un bărbat de 40 de ani din Negrești-Oaș, era cât pe ce să-și găsească sfârșitul sub roțile unei căruțe pline cu fân. Accidentul a avut loc astăzi, 8 octombrie, în jurul orei 12.20, pe drumul ce duce spre zona turistică Luna Șes. Cei doi cai care trăgeau căruța s-au speriat de câinii care s-au apucat să-i atace și să-i latre. Speriați caii au luat-o la fugă trăgând căruța după ei. Pierzându-și echilibrul bărbatul căzuse între căruță și cai, și doar o minune a făcut ca acesta să nu se prăpădească sub roțile utilajului.

Prezenți la fața locului pentru recepția lucrării de alimentare cu energie electrică a zonei turistice Luna Șes, vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Mircea Govor, primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca și fostul primar al localității, Nicolae Bura au sărit în ajutorul victimei. Aceștia au sunat imediat după ambulanță cerând ajutor medical.

La scurt timp, la fața locului a ajuns și un echipaj de serviciul SMURD Negrești-Oaș. Omul a suferit răni ușoare la nivelul capului și membrelor inferioare. Cu toate că, așa cum a declarat victima, roate utilajul i-a trecut peste piciorul drept, acesta nu a suferit nici o fractură.

3 Comentarii la "A cazut din căruță la picioarele cailor"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.