Olimpia Satu Mare – Unirea Dej: 0-1


Olimpia Satu Mare a pierdut astăzi, 6 octombrie, pe teren propriu, cu scorul de 0 la 1, în faţa Unirii Dej, în cadrul etapei a VI-a, a Ligii a III-a la fotbal. Partida a avut loc cu începere de la ora 15.00.

Se pare că norocul i-a ocolit şi de această dată pe elevii lui Tibi Csik şi Ioan Dragomir. Mai mult decât atât, Marinaş a primit, nemeritat susţin tehnicienii galben-albaştrilor, cartonaş roşu fiind eliminat de pe teren. Golul victoriei a fost marcat de către adversari în urma unui penalty acordat în repriza a doua a partidei de către arbitrul central, Sergiu Popa.

Cu privire la meciul de astăzi, Ioan Dragomir a declarat că „este o dezamăgire totală atât în ceea ce priveşte jocul echipei noastre cât şi faţă de prestaţia arbitrilor. Arbitrajul a fost unul extrem de slab. La acest rezultat, cel puţin după părerea mea, au pus umărul şi arbitrii. De asemenea, consider că Marinaş a primit cartonaş roşu nemeritat. Dar ştiţi cum e? Când pierzi acasă, începi să îţi pui întrebări”.

Eşecul de astăzi vine după două înfrângeri care şi-au pus adânc amprenta pe moralul elevilor lui Tibi Csik şi Ioan Dragomir. Este vorba despre meciurile disputate, primul la Bucureşti, în compania Rapidului, unde Olimpia Satu Mare a pierdut cu scorul de 0 la 6, iar cel de-al doilea meci a fost cel jucat cu Şoimii Pâncota, unde băieţii noştri au fost învinşi cu 0 la 1.

Meciul de astăzi a fost arbitrat de Sergiu Popa (la centru) asistat de Florin Potora şi Virgil Alin Damian, toţi trei din Aiud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.