Csehi Arpad se retrage din politică

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ), Csehi Arpad, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă organizate astăzi, 5 octombrie, la sediul UDMR Satu Mare că, începând din 1 ianuarie 2013, se va retrage din viața politică. De asemenea, acesta a declarat că va renunța și la funcția de vicepreședinte al CJ Satu Mare. În cursul acestei săptămâni acesta a renunțat și la șefia filialei județene a UDMR.

În motivația sa acesta a declarat că s-a hotărât să se întoarcă în viața privată începând cu prima zi al anului 2013. Totodată, a mulțumit organizației județene a UDMR dar și sătmărenilor că, în perioada în care a îndeplinit funcția de președinte al CJ, i-au fost parteneri în dezvoltarea județului însă a venit timpul să se retragă de pe eșichierul politic local.

Tot în cadrul conferinței de presă de astăzi, Csehi Arpad i-a predat ștacheta colegului său de partid, Pataki Csaba, cel care va îndeplini interimatul la șefia organizației județene a partidului. Potrivit celor declarate de noul președinte al UDMR-iștilor sătmăreni, obiectivul său principal este de a menține formațiunea măcar pe poziția actuală în ceea ce privește numărul de consilieri locali, județeni și parlamentari.

Tot în cadru conferinței de presă de astăzi au fost prezentați și candidații partidului pentru alegerile parlamentare. Astfel, la Senat vor candida Maskulik Csaba (în Colegiul 1) și Pataki Csaba (în Colegiul 2). La Camera Deputaților, UDMR propune următorii candidați: Kovacs Zoltan (Colegiul 1), Szasz Piroska (Colegiul 2), Balog Sandor (Colegiul 3), Erdei Istvan (Colegiul 4) și Kereskenyi Gabor (Colegiul 5).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.