Procesul Popa, Ulici, Ştrango de la Oradea a început astăzi … cu o amânare

Procesul fostului inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare, Mariana Popa, al omului de afaceri din Negreşti-Oaş, Vasile Ştrango şi al fostului director adjunct al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Satu Mare, Ioan Ulici, a început cu o … amânare. Şedinţa a avut loc astăzi, 27 septembrie, la Curtea de Apel Oradea.

Potrivit soluţiei dată de preşedintele de şedinţă, instanţa a considerat ca fiind legală cererea formulată în scris de către „inculpata apelantă” Mariana Popa, în vederea pregătirii apărării „dosarul fiind la primul termen de soluţionare în apel”. În consecinţă, procesul a fost amânat pentru un nou termen.

Vă reamintim că potrivit sentinţei dată de Tribunalul Satu Mare, Ioan Ulici a fost condamnat la 2 ani închisoare cu privare de libertate. Mariana Popa a primit pedeapsa de 1 an şi 10 luni închisoare iar omul de afaceri din Negreşti-Oaş, Vasile Ştrango, o pedeapsă de 1 an şi 8 luni închisoare, ambii cu privare de libertate. Totodată, instanţa din Satu Mare a dispus confiscarea sumei de 3.000 lei de la Vasile Ştrango şi obligă inculpaţii la plata cheltuielilor de judecată.

Următorul termen va avea loc pe data de 1 noiembrie 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.