Se fac înscrieri la clasa ”Foto – Design” din cadrul Școlii de Arte Satu Mare

Cei care doresc să pătrundă tainele artei fotografice sunt așteptați să se înscrie la cursurile Școlii de Arte unde, de mai mulți ani funcționează o clasă de ”Foto – Design”. Începând din toamna acestui an, cursurile de artă fotografică vor fi susținute de președintele Asociației Artiștilor Fotografi ”Prisma” Satu Mare, Dan Bâle.

Potrivit celor declarate de profesorul Bâle, cursurile încep de săptămâna viitoare luni, 1 octombrie. ”Eu voi avea cursuri în zilele de luni și vineri, în intervalul orar 17.00-20.00. Mai trebuie știut că durata cursului este de 2 ani, iar taxa de studiu este de 400 lei/an. Dar mai trebuie să adaug un lucru extrem de important și anume că diplomele obținute sunt recunoscute de Ministerul Educației”.

Ce vor învăța cursanții în cei doi ani de studiu? Răspunsul ni-l oferă tot profesorul Dan Bâle. ”Cei care aleg să se înscrie la acest curs vor învăța să folosească aparatul de fotografiat, apoi vor deprinde chestiunile mecanice legate de aparatele foto, cele tehnice cu privire la arta fotografică dar vor învăța să lucreze și cu ajutorul programelor de editare a fotografiilor”, a declarat Dan Bâle.

Înscrierile se fac la secretariatul Școlii de Arte de pe strada Ioan Slavici nr. 6.

2 Comentarii la "Se fac înscrieri la clasa ”Foto – Design” din cadrul Școlii de Arte Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.