Serbarea populară a berii bavareze, la Satu Mare

SC Zirmer Bud SRL, Asociaţia Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest şi Forumul Democrat al Germanilor din România, în parteneriat cu Consiliului Judeţean (CJ) şi Primăria municipiului Satu Mare organizează serbarea populară a berii după modelul bavarez. „Sathmarer Bierfest” va avea loc în perioada 12-14 octombrie în cortul festiv al hotelului „Dana I” de pe strada Careiului nr. 128.

La fel ca anul trecut, organizatorii doresc ca această manifestare să atragă reprezentanţii firmelor, organizaţiilor şi instituţiilor sătmărene şi cât mai mulţi cetăţeni ai judeţului, la o petrecere cu multă muzică şi bere, cu distracţie şi voie bună, cu următoarele obiective: de a cunoaşte şi a promova cultura germană şi muzica de petrecere de calitate, de a gusta bere şi cârnăciori bavarezi produşi în Germania, de a răsplăti angajaţii merituoşi şi de ai aduce alături nu numai la muncă ci şi la distracţie şi voie bună şi de a promova valorile culturale şi economia Sătmarului.

Programul festiv va include muzică de fanfară, dansuri specifice germane şi nu numai, jocuri, tombolă şi în încheiere vor fi focuri de artificii. La eveniment sunt invitate fanfarele din Foieni, Cămin, Căpleni şi Beltiug.

În plus, sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 11.00, vor avea loc în Centrul Vechi al Sătmarului deschiderea primului butoi de bere şi defilarea a aproximativ 300 de participanţi, dansatori şi membri ai fanfarelor. La deschiderea oficială sunt invitaţi primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica şi preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef.

În ceea ce priveşte meniul oferit de organizatori acesta va include cârnăciori şi covrigi specifici bavarezi, precum şi bere germană.
Organizatorii vor pune la dispoziţie şi spaţii de joacă pentru cei mici.

Firmele interesate, instituţiile, organizaţiile din judeţ pot să îşi rezerve din timp mese pentru angajaţi sau colaboratori până la data de 1 octombrie. Tichetele de participare pot fi cumpărate şi la faţa locului, în limita locurilor disponibile.

Pentru a obţine mai multe informaţii cu privire la acest eveniment cei interesaţi sunt rugaţi să acceseze site-ul: www.drwsm.ro.

Un Comentariu la "Serbarea populară a berii bavareze, la Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.