Abonamentul ”Insomnia”, o noutate pentru stagiunea 2012-2013, a Teatrului de Nord Satu Mare

Pentru stagiunea 2012-2013, conducerea Teatrului de Nord Satu Mare vine cu o nouă ofertă. Este vorba despre abonamentul ”Insomnia” în care sunt incluse cinci spectacole … plus unul bonus, ce se vor juca după ora 21.00. Primul spectacol a noii stagiuni se va juca pe 21 octombrie, de la ora 19.00.

”Ne-am gândit la această variantă de abonament după ce în cadrul festivalurilor de teatru organizate la Satu Mare am observat că, sunt persoane care vin cu mare plăcere la teatru în special seara târziu. În cadrul acestui abonament am inclus spectacole precum: ”Apărarea lui Galilei” de Octavian Paler, ”Strip-Tease” de Slawomir Mrozek, ”Efectul razelor gamma asupra anemonelor” de Paul Zindel, ”Dumnezeul de a doua zi” de Mimi Brănescu și ”Ursul. Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov. Prețul unui astfel de abonament este de 50 de lei”, a declarat în cadrul unei conferințe de presă organizate astăzi, 19 septembrie, directorul Teatrului de Nord Satu Mare, Andrei Mihalache.

Apoi, șeful instituției a făcut referire și la abonamentul Premieră ”Ștefan Mareș” destinat pentru adulți și pensionari ce cuprinde un număr de șase spectacole. Prețul unui abonament este de 100 de lei. Cei care aleg această ofertă vor avea posibilitatea să vizioneze: ”Casa de pe graniță” de Slawomir Mrozek, ”Omul care a văzut moartea” de Victor Eftimiu, ”Opera de trei parale” de Bertold Brecht, ”Paparazzi” de Matei Vișniec, ”Noe care ne străbate memoria e o femeie” de Ion Mircea iar spectacolul ”Bonus” este ”Năpasta” de I.L. Caragiale.

În ceea ce privește abonamentul pentru liceu, acesta are prețul de 25 de lei și cuprinde următoarele spectacole: ”O zi din viața lui Robinson” de Dan Cojocaru, ”Năpasta” de I.L. Caragiale, ”Omul care a văzut moartea” de Victor Eftimiu și ”Opera de trei parale” de Bertold Brecht.

Conducerea Teatrului de Nord s-a gândit și la elevii de gimnaziu respectiv la cei de grădiniță dar și la cei care frecventează clasele primare. Aceștia pot achiziționa abonamente la prețul de 15 lei, sumă în care sunt incluse trei spectacole. Astfel, cumpărând acest tip de abonament, elevii din clasele V-VIII au posibilitatea să vizioneze: ”O zi din viața lui Robinson” de Dan Cojocaru, ”Năpasta” de I.L. Caragiale și ”Omul care a văzut moartea” de Victor Eftimiu. Copiii de grădiniță și elevii din clasele I-IV sunt așteptați cu următoarele reprezentații: ”Cenușăreasa” de Frații Grimm, ”Croitorașul cel viteaz” de Frații Grimm și ”Tom degețel” de Charles Perrault.

În ceea ce privește prețul unui bilet, acesta variază între 12 și 30 de lei. Astfel, un bilet pentru ”Premieră” este 30 de lei, unul pentru adulți, 18 lei iar biletul pentru elevi, studenți și pensionari este la 12 lei. Elevii din ciclul primar și preșcolarii vor avea de plătit 7 lei pentru un spectacol. Prețul unui bilet pentru reprezentațiile de la sala ”Studio” este de 12 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.