Debut excelent pentru baschetbalistele de la CSM (video – Fogel a facut scandal pe teren)


httpv://youtu.be/CIvpEcdinDQ

CSM Satu Mare a învins astăzi, 12 septembrie, pe teren propriu echipa BC Nova Vita Târgu Mureş, în primul meci din Cupa României la baschet feminin cu scorul de 84 la 54 (41 – 20, la pauză). Partida a avut loc de la ora 18.00, în sala de sport a LPS de pe strada Ady Endre din Satu Mare.

Meciul a fost precedat şi de o mică neînţelegere dintre preşedintele CSM Satu Mare, Vasile Fogel şi conducerea secţiei de baschet a clubului. În cele din urmă, Fogel a fost condus afară din sală de către oamenii de ordine. Vă reamintim că la nivelul Clubului Sportiv Municipal Satu Mare se efectuează un audit şi potrivit unor surse demne de încredere Vasile Fogel este extrem de nemulţumit de acest lucru. În şedinţa de Consiliu Local (CL) din data de 30 august 2012, primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica a declarat că „am trimis un audit acolo, vreau să ştiu unde s-au dus miliarde şi miliarde de lei. Prin acest demers nu vizez nici o persoană anume doar vreau să ştiu exact ce s-a întâmplat cu banii deoarece am primit o serie de reclamaţii. Sunt antrenori şi jucători neplătiţi acolo. Nu mai doresc ca banii Primăriei să meargă pe căi oculte în diverse direcţii. Doresc transparenţă totală”. Fogel se vede luat în colimator de acest audit cu toate că la şedinţa respectivă edilul-şef al Sătmarului i-a explicat că nu este vizată nici o persoană ci se doreşte transparenţă totală în ceea ce priveşte gestionarea banilor alocaţi de CL, Clubului Sportiv Municipal Satu Mare.

Trecând peste acest moment cu totul neplăcut, elevele lui Dan Fleşeriu şi-au arătat (dacă mai era nevoie) încă odată valoarea învingând detaşat echipa din Târgu Mureş la o diferenţă ce nu mai lasă loc de îndoială. Scorul pe sferturi a fost de: 27-12, 14-8, 23-11 şi 20-23.

Returul va avea loc tot la Satu Mare, joi, 13 septembrie, de la ora 12.00.

3 Comentarii la "Debut excelent pentru baschetbalistele de la CSM (video – Fogel a facut scandal pe teren)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.