Olimpia a eliminat FC Bihor din Cupa României


 

După un meci extrem de dificil cu multe ocazii dar … şi cu multe ratări, Olimpia Satu Mare a învins astăzi, 11 septembrie, pe teren propriu, FC Bihor Oradea, cu scorul de 3 la 2. E adevărat că acest rezultat s-a conturat doar după prelungiri, având în vedere că la finalul celor 90 de minute de joc tabela de marcaj arăta scorul de 2 la 2.

În urma victoriei de astăzi, băieţii lui Tibi Csik şi Lulu Dragomir s-au calificat în 16-mile Cupei României, eliminând FC Bihor Oradea, ceea ce înseamnă că în faza următoare galben-albaştri se vor lupta pentru calificare împotriva unei echipe de prima ligă.

Jucătorii au oferit un spectacol deosebit gustat din plin de către microbiştii prezenţi pe stadion, cu răsturnări de situaţie şi numeroase ocazii de gol. Scorul a fost deschis în minutul 5 al primei reprize de bihoreanul Voiculeţ, care a trimis balonul în poartă cu capul. Golul egalizator a fost marcat de Feier. Apoi, în minutul 37 Olimpia Satu Mare preia conducerea prin golul marcat de Hanus. Oaspeţii au reuşit să readucă egalitatea pe tabela de marcaj printr-un gol înscris în minutul 68 de către Selagea, după un penalti considerat de unii acordat prea uşor de către arbitrul central.

Bihorenii au avut apoi multe ocazii de gol presând poarta noastră, însă galben-albaştri au rezistat asaltului adversarilor. După cele 90 de minute de joc tabela de marcaj arăta scorul de 2-2. Însă, meciul trebuia jucat până ce una dintre echipe părăseşte învinsă terenul de joc. Au urmat cele două reprize de prelungiri. Golul victoriei a fost marcat pentru sătmăreni de Roatiş, în minutul 107 (3-2), propulsând echipa noastră în faza superioară a Cupei României la fotbal.

Un Comentariu la "Olimpia a eliminat FC Bihor din Cupa României"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.