Nicolae Bura a demisionat din funcția de consilier județean

Nicolae Bura a renunțat la mandatul de consilier județean după ce a fost numit funcționar public în cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean (CJ) Satu Mare. În locul acestuia, în forul legislativ al județului a fost mandatat fostul chestor Vasile Ciocan, situat pe locul 16 pe lista de candidați pentru funcția de consilier județean a USL la alegerile locale din 10 iunie.

Potrivit celor declarate de Nicolae Bura ”pe viitor voi ocupa funcția de consilier asistent în cadrul aparatului de lucrul al CJ Satu Mare. Este vorba despre o funcție temporară. Noul meu statut nu era compatibil cu cea de consilier județean. În noua funcție mă voi ocupa de problemele administrării domeniului public și privat al județului Satu Mare”.

Nicolae Bura a devenit primar al orașului Negrești-Oaș în anul 1987. Apoi, între 1990 și 1996, a lucrat ca director al filialei Negrești-Oaș al ”ASIROM”, iar în intervalul 2000-2004, a îndeplinit funcția de vicepreședinte al CJ Satu Mare. Și de atunci (din 2004), până în 2012, a fost reales în scaunul de edil-șef al orașului Negrești-Oaș. La scrutinul din 10 iunie 2012, a candidat pentru un loc în CJ, fiind ales pe lista de candidați a USL. În 2012 a fost distins cu titlul de ”Cel mai activ primar de oraș din România”.

9 Comentarii la "Nicolae Bura a demisionat din funcția de consilier județean"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.