S-a deschis ştrandul!!! (galerie foto)

După ani şi ani de aşteptări astăzi, 3 august, Ştrandul din Satu Mare şi-a deschis porţile publicului din municipiul şi judeţul Satu Mare. La deschiderea oficială care a avut loc cu câteva minute înaintea orei 14.00, au participat senatorul social-democrat Valer Marian, preşedintele Consililui Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, primarul municipiului reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica, administratorul firmei executante (Beny Alex), Vasile Ţânţaş dar şi şefii unor instituţii din Satu Mare.

După tăierea panglicii oficialităţile au ciocnit câte un pahar de şampanie după care au străbătut aleile ştrandului împreună cu administratorul firmei executante care le-a prezentat bazile şi clădirile toate executate la nivel european, fiind gata să primească publicul.

Şi dacă totuşi este zi de sărbătoare administratorul ştrandului a decis ca astăzi intrarea să fie liberă. În doar câteva minute valul de sătmăreni a invadat pur şi simplu locurile de plajă abia aşteptând să se arunce în apă, având în vedere temperaturile caniculare care au pus stăpânire pe oraşul de pe Someş dar şi pofta de o bălăceală pe cinste.

Vă reamintim că în incinta ştrandului funcţionează un număr de şapte bazine care însumează o suprafaţă de 3.000 mp de luciu de apă. În afară de piscine mai există spaţii comerciale construite a căror suprafaţă însumează 1.000 mp dar şi 3.000 mp de terase şi două vestiare cu o capacitate totală de 900 de locuri. Potrivit celor declarate de Vasile Ţânţaş valoarea lucrărilor se ridică la suma de 28 milioane lei însă pentru finalizarea lucrărilor la hotel mai este nevoie de încă 3 milioane lei.

Mai trebuie ştiut că preţul unui bilet de intrare este de 18 lei pentru adulţi, 9 lei pentru copii şi pensionari iar ştrandul este deschis pentru public zilnic, între orele 09.00 şi 24.00.

49 Comentarii la "S-a deschis ştrandul!!! (galerie foto)"

        Leave a Reply

        Your email address will not be published.

        Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.