Distracţie pe cinste la spectacolul oferit de USL

Lume multă şi distracţie pe cinste pe platoul din Piaţa 25 Octombrie la spectacolul organizat astăzi, 27 iulie de USL Satu Mare. Amfitrionul serii a fost prezentatorul de emisiuni, Victor Constantinovici.

Pe scena amplasată în Piaţa 25 Octombrie au urcat interpreţii Ştefania şi Hermina Hotca, folkistul sătmărean George Negrea, solistul Tudor Toduţ, trupa XXL, interpretul de muzică populară Petrică Mureşan, îndrăgitul solist Aurel Tămaş iar seara a culminat cu un recitral susţinut de Andrea Bănică.

De asemenea, pe scenă au mai urcat şi senatorul Valer Marian, eurodeputatul Ioan Mircea Paşcu, Adrian Ştef, dr. Dorel Coica, Mircea Govor şi ministrul Ovidiu Silaghi pentru a le transmite sătmărenilor mesajul USL de a participa la referendumul de duminică, 29 iulie, pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

În luarea de cuvânt ministrul Transporturilor şi Infrastructurii le-a vorbit sătmărenilor cu privire la importanţa votului de duminică „deoarece doar dacă ieşim la vot şi reuşim să-l demitem pe preşedintele reziliat Traian Băsescu vom putea reconstrui democraţia în România”. Senatorul Valer Marian le-a reamintit sătmărenilor câteva dintre motivele pentru care Băsescu trebuie „trimis casă”. „El este cel care va tăiat salariile şi pensiile. Este omul care va furat demnitatea şi care a făcut extrem de mult rău acestei ţări. Duminică trebuie să veniţi la vot pentru a scăpa România odată pentru totdeauna de Traian Băsescu şi de acoliţii săi. Trebuie să mergem la vot şi să spunem DA pentru demiterea lui Băsescu”.

Dr. Dorel Coica şi Adrian Ştef au subscris şi ei la cele enunţate de ministrul Silaghi şi senatorul Marian cerându-le sătmărenilor „să fiţi alături de noi aşa cum aţi fost lângă noi şi în 10 iunie. Trebuie să mergem la vot şi să spunem DA pentru demiterea lui Traian Băsescu, DA pentru democraţie!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.