Premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie


Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica împreună cu viceprimarii Marcela Papici şi dr. Radu Roca au premiat astăzi, 23 iulie, 24 de familii care împlinesc în acest an 50 de ani de căsnicie. Evenimentul a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Local Satu Mare, cu începere de la ora 12.00.

Într-un cadru festiv edilul-șef al municipiului, reședință de județ împreună cu cei doi viceprimari le-a oferit cuplurilor prezente câte o diplomă şi un premiu în bani în cuantum de 500 lei. La premierea de astăzi au fost prezenți 15 cupluri din cei 24. La finalul momentului festiv dr. Dorel Coica a ținut să mulțumească prezența cuplurilor ”deoarece noi suntem cei care trebuie să vă mulțumim că ne-ați crescut oameni și ne-ați transmis tot ceea ce este mai bun. Să știți că dumneavoastră sunteți în atenția conducerii Primăriei municipiului Satu Mare. Tocmai de aceea încercăm să vă acordăm unele facilități cum ar fi intrarea gratuită la ștrandul din Satu Mare dar și oferirea de reduceri pe mijloacele de transport din oraș”.

La rândul lor vârstnicii au mulțumit conducerii Primăriei pentru gestul făcut urându-le acestora multă sănătate, putere de muncă și nu în ultimul rând ca și ei să ajungă la frumoasa vârstă pe care au atins-o ei … cei premiați în cursul zilei de astăzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.