UPDATE: Un bărbat a căzut de la 10 metri

Un bărbat de 36 de ani a fost transportat astăzi, 20 iulie, în jurul orei 08.30 cu ambulanța la spital după ce a căzut de la înălțimea de aproximativ 10 metri. În momentul producerii tragediei, victima împreună cu mai mulți muncitori efectuau lucrări de renovare la acoperișul clădirii de pe Ștefan cel Mare nr. 1.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Someș” Satu Mare, Aurel Ulici ”este vorba despre un bărbat de 36 de ani, Szekely Bandi care a căzut de la înălțimea de aproximativ 10 metri, în curtea interioară a imobilului, pe acoperișul unui garaj. Cu ajutorul corzilor echipajul SMURD a reușit să coboare victima de pe garaj după care a fost predată celor de la Serviciul Județean de Ambulanță”.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare, Roxana Cristea în momentul producerii tragediei bărbatul, împreună cu mai mulți muncitori efectua lucrări de renovare la acoperișul clădirii ”însă, acoperișul fiind foarte vechi a cedat iar bărbatul a căzut în gol. S-a oprit pe acoperișul unui garaj. Chiar în acel moment în care s-a produs tragedia victima încerca să-și lege acele chingi de siguranță însă acoperișul fiind foarte vechi la un moment dat a cedat iar muncitorul a căzut”.

Asistenta șefă de la Serviciul Județean de Ambulanță, Mihaela Pop a declarat că în momentul când a fost preluat de către echipajul instituției victima ”era conștient însă vorbea destul de incoerent. Bărbatul a suferit o fractură de femur, numeroase contuzii și escoriații dar și un traumatism cranio-cerebral acut (TCCA)”.

UPDATE:

Investigațiile efectuate de către medicii Spitalului Județean de Urgență Satu Mare au relevat faptul că Szekely Bandi a suferit o fractură de bazin, fractură de femur, TCCA și multiple escoriații și contuzii la nivelul corpului. Victima a fost internată la Secția de Terapie Intensivă a spitalului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.