Astăzi a avut loc recepţia lucrărilor la ştrandul din Satu Mare


Conducerea Primăriei municipiului Satu Mare a recepţionat astăzi, 15 iulie, lucrările la cele şapte bazine, două vestiare, sălile de tratament, spaţiile comerciale şi terasele adicente pe care firma Beny Alex a promis că le va termina până la mijlocul acestei luni. Potrivit administratorului firmei constructoare, Vasile Ţânţaş, lucrările sunt finalizate în proporţie de 99%.

La recepţia de astăzi au fost prezenţi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, cei doi viceprimari, dr. Radu Roca şi Marcela Papici, consilierii locali Ioan Pop şi dr. Dumitru Fanea, administratorul firmei constructoare, Vasile Ţânţaş, directorul firmei, Radu Hosu dar şi alţi reprezentanţi ai administraţiei publice locale.

Edilul şef al municipiului Satu Mare a declarat că “în ultima săptămână s-a avansat foarte mult cu lucrările şi suntem încredinţaţi că în foarte scurt timp ştrandul va fi deschis pentru public. Noi insistăm în continuare ca probele tehnologice la cele şapte bazine să fie finalizate cât mai repede pentru ca populaţia din Satu Mare să poată beneficia de ştrand. Am văzut vestiarele şi sălile de tratament şi vreau să vă spun că totul va fi la standarde europene. Spaţiul este generos, terasele vor fi amplasate la umbra teilor … totul va fi foarte frumos”.

Potrivit administratorului firmei constructoare “în 10, cel mult 15 zile ştrandul va fi deschis pentru sătmăreni. Astăzi a avut loc recepţia lucrărilor deja finalizate şi asta pentru a demonstra că ne ţinem de cuvând şi respectăm termenul de 15 iulie prevăzut în contract. Lucrările sunt finalizate în proporţie de 99% şi vreau să vă spun că nici în occident nu va fi mai frumos decât aici. Până în prezent investiţia se ridică la suma de 28 milioane lei. Pentru finalizarea hotelului mai avem nevoie de circa 3 milioane de euro dar suntem în tratative cu băncile şi sunt încredinţat că până la primăvară lucrările vor fi finalizate şi la hotel”.
Ministrul Silaghi a declarat că această investiţie are un rol însemnat nu doar pentru locuitorii municipiului şi judeţului Satu Mare ci “ştrandul din Satu Mare va fi un punct de atracţie zonală şi de ce nu (?), un loc de interes şi pentru cei din ţările vecine”.

După recepţia de astăzi urmează efectuarea probelor tehnologice care vor fi finalizate pe la începutul lunii august “astfel încât de la începutul lunii viitoare sătmărenii să poată beneficia de un ştrand modern, la standarde europene”, a declarat dr. Dorel Coica.

Potrivit proiectului în incinta ştrandului din Satu Mare există şapte bazine având o suprafaţă totală de 3.000 mp, spaţii comerciale însumând 1.000 mp, terase pavate cu o suprafaţă totală de 3.000 mp dar şi două vestiare cu o capacitate totală de 900 de locuri respectiv săli de tratament, toate construite la standarde europene.

16 Comentarii la "Astăzi a avut loc recepţia lucrărilor la ştrandul din Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.