Dorel Coica invită sătmărenii să voteze la referendum pentru demiterea lui Traian Băsescu

În calitate de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD Satu Mare dar şi în cea de primar al oraşului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica, îndeamnă sătmărenii să iasă pe 29 iulie la urne şi să voteze pentru demiterea lui Traian Băsescu. În cadrul unei conferinţe de presă organizate astăzi, 13 iulie, la sediul PSD Satu Mare de pe strada Ştefan cel Mare, acesta a înşirat câteva dintre motivele pentru care Traian Băsescu trebuie să plece de la Cotroceni.

„Băsescu trebuie să plece deoarece a tăiat pensiile şi salariile. Băsescu a trimis tinerii să muncească în străinătate deoarece probabil doreşte să conducă această ţară precum a condus petrolierele. Suntem convinşi că dacă românii ies la vot, Băsescu cade împreună cu toată încrengătura de mafioţi care l-au servit de-a lungul anilor. Vă reamintim că fratele lui Traian Băsescu s-a ocupat şi de trafic de arme. Fiica cea mare a lui Băsescu are un apartament de aproape 1 milion de euro. Băsescu nu poate să dovedească cu acte cum şi-a făcut averea. A distrus flota şi s-a opus construirii de autostrăzi. Băsescu se teme de momentul în care va trebui să-şi justifice averea dar şi de clipa în care va trebui să justifice afacerile pe care le-a patronat. Băsescu a reuşit să-i păcălească pe români atunci când a plâns pe umerii lui Theodor Stolojan. Acum încearcă să-i păcălească umilindu-se. Băsescu este un cacialmist, un intrigant, un fariseu. Băsescu este un instabil, chiar şi din punct de vedere medical deoarece a intrat în panică, fiindu-i frică de votul românilor”, a declarat dr. Dorel Coica.

La sfârşitul conferinţei de presă dr. Coica a subliniat încă o dată cât de important este ca sătmărenii, atât locuitorii municipiului, reşedinţă de judeţ cât şi locuitorii judeţului să iasă pe 29 iulie la vot „şi să spuneţi DA, Băsescu trebuie să plece”.

10 Comentarii la "Dorel Coica invită sătmărenii să voteze la referendum pentru demiterea lui Traian Băsescu"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.