Cursele spre Veneţia, Torino şi Antalya trebuie promovate

Promovarea curselor aeriene cu pornire de pe Aeroportul Satu Mare înspre Torino, Veneția și Antalya a fost tema întâlnirii de astăzi, 3 iulie, dintre președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, directorul Aeroportului Satu Mare, Nicolae Fechete şi o parte dintre operatorii de turism de pe plan local.

”Prin acest demers vrem să promovăm cele două destinaţii turistice din Italia, adică Torino și Veneția respectiv cea din Turcia, Antalya. Suntem singurul judeţ din zonă din care se operează curse spre Italia. De asemenea, dorim să promovăm aceste destinaţii şi în judeţele vecine, Maramureş, Sălaj şi Bihor. Să nu uităm că și noi, aici la Satu Mare avem o comunitate de italieni care ar putea fi interesată de aceste curse”, a declarat Ștef.

Ştef a cerut reprezentanţilor agenţiilor de turism prezenţi la întâlnirea de astăzi să vină cu oferte mult mai atractive, cu pachete mai complete care pe lângă biletele de avion să ofere şi cazări la preţuri avantajoase.

Directorul Aeroportului Satu Mare a subliniat faptul că deși există aceste curse cu pornire directă din Satu Mare ”oamenii nu au informaţiile necesare despre acest lucru. Am întâlnit sătmăreni care habar nu aveau că există curse din Satu Mare înspre Torino și Veneția. Acest lucru trebuie promovat pentru că altfel vom pierde această oportunitate extrem de importantă”.

Zborurile spre Veneţia sunt în fiecare zi de luni şi miercuri, iar cele spre Torino în zilele de marţi şi vineri. Potrivit orarului de zbor, cursele spre Veneţia pornesc la ora 17.50 din Satu Mare, cu aterizare la Veneţia la ora 19.35. Retur, cursele decolează din Veneţia la ora 19.20 şi avionul ajunge la Satu Mare la 22.05.

În ceea ce priveşte cursele spre Torino, în zilele de marţi decolarea de pe Aeroportul Satu Mare are loc la ora 10.20 cu aterizare la 11.35. Retur, cursa porneşte din Torino la 12.20 şi aterizează la Satu Mare la 15.20. În zilele de vineri, decolarea din Satu Mare are loc la ora 08.20, iar aterizarea la Torino la 09.35. Retur, decolarea din Torino are loc la ora 10.20, cursă care aterizează la Satu Mare la 13.20.

În prezent, gradul de ocupare a curselor este de aproximativ 50%.

Un Comentariu la "Cursele spre Veneţia, Torino şi Antalya trebuie promovate"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.