Tâlhar reținut de polițiști

Miercuri, 27 iunie, în jurul orei 13.30, Poliția Municipiului Satu Mare a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgentă ”112” de către Cornel J., de 24 ani din Satu Mare despre faptul că a prins, pe strada Banatului un bărbat care a smuls de la gâtul unei femei de 84 de ani, Ileana G., un lănțișor din argint. Polițiștii sosiți la fata locului au identificat autorul în persoana lui Nicolae B., de 38 ani domiciliat în comuna Dorolț, județul Satu Mare. Lănțișorul în cauză, a fost recuperat și restituit părții vătămate.

Totodată, prin extinderea cercetărilor s-a stabilit că Nicolae B., este autorul și unei alte tâlhării comise în data de 18 iunie, când a smuls un lănțișor de aur de la gâtul unei alte femei, Margareta T., de 56 ani, faptă săvârșită pe strada Nicolae Golescu din Satu Mare, și rămasă inițial cu autori neidentificați. Cercetările continuă în vederea recuperării prejudiciului în valoare de 1.300 lei.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.