Liderii USL Satu Mare mulțumesc electoratului pentru votul acordat

”Victoria USL a fost una zdrobitoare la nivel național împotriva PDL, dar la Satu Mare am obținut o victorie zdrobitoare atât împotriva PDL cât și împotriva UDMR. În viitor vom căuta o colaborare cu cei de la UDMR unde există mulți oameni cinstiți, integri”, a declarat astăzi, 11 iunie, copreședintele USL Satu Mare, senatorul social-democrat Valer Marian, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul USL.

La întâlnirea cu jurnaliștii, pe lângă cei doi copreședinți ai USL Satu Mare, senatorul Valer Marian respectiv ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Ovidiu Silaghi au fost prezenți și viitorul primar al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica respectiv noul președinte al Consiliului Județean (în cazul acestuia ne raportăm la stadiul actual al numărării voturilor: 11 iunie, ora 15.30), Adrian Ștef.

Senatorul Valer Marian a mulțumit întregului staff electoral al USL pentru eforturile depuse, cetățenilor care au votat cu USL respectiv presei care, în opinia sa, a oglindit cât se poate de obiectiv întreaga bătălie electorală. ”A fost o campanie dură și grea dar am obținut un succes zdrobitor la Satu Mare. Dr. Dorel Coica a reușit să obțină un avans de 6.600 de voturi față de actualul primar Iuliu Ilyes. La funcția de președinte al Consiliului Județean, victoria ne aparține de asemenea, fiind aproape sigur că domnul Adrian Ștef este pe primul loc, devansându-l pe actualul președinte, Csehi Arpad”, a declarat senatorul social-democrat.

Potrivit interlocutorului ”USL Satu Mare și-a atins obiectivele propuse la începutul campaniei electorale și anume câștigarea scaunului de edil-șef al municipiului, reședință de județ, al președinției Consiliului Județean, majoritatea în Consiliile Local și Județean Satu Mare și aproximativ 30 de Primării. ”S-ar putea să mai câștigăm și alte câteva Primării având în vedere că din cei nouă primari ai PDL cel puțin trei sunt cu probleme penale și s-ar putea să vacanteze locurile pe care le-au câștigat”, a declarat Marian.

La rândul lor, dr. Dorel Coica și Adrian Ștef le-au mulțumit tuturor celor care le-au fost alături în lunga bătălie electorală respectiv celor care le-au acordat încrederea promițând că vor fi mereu aproape de sătmăreni, indiferent dacă aceștia le-au acordat sau nu votul. ”Ați văzut că avem proiecte pentru municipiul și județul Satu Mare și vă promit că în scurt timp sătmărenii își vor da seama că în municipiul și județul în care trăiesc există o altă administrație”, a declarat dr. Coica.

În luarea de cuvânt ministrul Ovidiu Silaghi a recunoscut că greul acestei campanii a fost dus de senatorul Valer Marian. ”Țin să-i mulțumesc deoarece este un partener loial și avem create toate premisele pentru un parteneriat pe termen lung”, a declarat Silaghi.

2 Comentarii la "Liderii USL Satu Mare mulțumesc electoratului pentru votul acordat"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.