Fiesta victoriei în Centrul Nou!


Aşa cum au promis încă de la începutul campaniei electorale noul primar al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica şi noul preşedinte al Consiliului Judeţean Adrian Ştef şi-au sărbătorit victoria în mijlocul sătmărenilor. Platoul din faţa Palatului Administrativ din Satu Mare s-a umplut astăzi, 11 iunie, de lume, sătmăreni care au venit la fiesta organizată de cei doi învingători.

Dr. Dorel Coica şi Adrian Ştef au dorit să le mulţumească sătmărenilor pentru încrederea acordată printr-un concert de zile mari la care au invitat nume cunoscute din lumea muzicală precum: Petrică Mureşan, Nicolae Mureşan, Lavinia Goste dar şi trupa XXL şi folkistul sătmărean Tavi Bud.

„Aşa cum v-am promis, de săptămâna viitoare uşile noastre vor fi mereu deschise pentru dumneavoastră Vreau ca împreună cu Adrian Ştef să facem tot posibilul pentru a dezvolta acest oraş. Şi vă mai spun ceva. Vom merge noi la dumneavoastră. Vom merge în cartierele în care locuiţi, în casele dumneavoastră, vom merge din uşă în uşă şi promitem să vă fim alături, deoarece prin votul pe care ni l-aţi acordat aţi demonstrat că şi dumneavoastră sunteţia alături de noi. Am aşteptat până în această seară să mă bucur alături de fratele meu, Adrian Ştef deoarece, deşi eu ştiam rezultatul încă de azi dimineaţă, la judeţ e mai greu, rezultatele sunt centralizate mult mai anevoios. Nu am avut emoţii deoarece ştiam că va învinge. Prin victoria mea la Primărie şi cea a lui Adrian Ştef la Consiliul Judeţean am demonstrat că USL este o forţă în municipiul şi judeţul Satu Mare”, a declarat după de pe scena amplasată pe platou, primarul dr. Dorel Coica.

„Vă mulţumesc pentru voturile acordate şi vă iubesc”, a spus noul preşedinte al Consiliului Judeţean. La coborârea de pe scenă oamenii s-au înghesuit să-i felicite şi nu în ultimul rând să le ureze multă putere de muncă în mandatul care urmează. Apoi … a continuat distracţia!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.