Trei hoți, încarcerați de polițiști

Trei persoane suspectate de comiterea mai multor furturi din autoturisme au fost reținute de polițiștii sătmăreni. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au reținut trei persoane suspectate de comiterea infracțiunilor de furt calificat, acestea fiind încarcerate în Arestul Inspectoratului.

Inițial, cei trei suspecți, Emil R., de 31 de ani, Tămaș M., de 18 ani și minorul V.R., de 17 ani, toți din Odoreu, au fost depistați în flagrant în noaptea de 28/29 mai, de polițiștii de siguranță publică, în timp ce sustrăgeau produse alimentare dintr-un chioșc din municipiul Satu Mare. În urma controlului corporal efectuat, polițiștii au găsit asupra suspecților și bunuri sustrase din autoturisme (încărcătoare auto, telecomandă CD player, boxe) astfel încât prin extinderea cercetărilor s-a reținut în sarcina acestora și comiterea, în cursul aceleiași nopți, a altor patru furturi din autovehicule parcate în cartierul Carpați II din municipiu.

Cei trei suspecți au profitat de faptul că proprietarii păgubiți au lăsat portierele autoturismelor neasigurate, astfel încât au putut pătrunde cu ușurință fără a comite furturile prin efracție ori prin folosirea unor chei potrivite.

Polițiștii au reușit recuperarea în proporție de 90% a prejudiciului total de 1.000 lei, bunurile identificate fiind predate părților vătămate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.