Tâlhari reținuți de polițiști

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au depistat și reținut suspecții în cazul unei tâlhării comise în municipiu, constând în exercitarea de violențe asupra unui tânăr de 21 de ani, în scopul sustragerii de bunuri.

Sătmăreanul de 21 de ani se îndrepta spre domiciliu, pe dig, cu puțin timp înainte de miezul nopții, când a fost acostat și agresat de cei patru suspecți, care i-au furat telefonul mobil în valoare de 20 lei. Victima a apelat de îndată numărul de urgență ”112”, sesizând comiterea infracțiunii, iar polițiștii de investigații criminale au demarat ancheta, reușind identificarea suspecților, patru tineri cu vârste cuprinse între 16 și 21 de ani, din localitatea Dumbrava: Florin Z., de 18 ani, Cosmin Z., de 20 de ani, Marius C., de 21 de ani și minorul Z.V., de 16 ani.

Pe numele celor trei suspecți ce au împlinit vârsta de 18 ani polițiștii au emis ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 25 mai, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.