Scandal într-un bar din Pișcari

Patru persoane care au provocat scandal într-un bar din localitatea Pișcari, proferând amenințări și distrugând bunuri, sunt cercetate de polițiștii Secției 4 Beltiug Poliție Rurală, pentru comiterea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, distrugere și amenințare.

Luni, 21 mai, polițiștii au fost sesizați prin intermediul unui apel de urgență ”112”, recepționat în jurul orei 19.00, cu privire la izbucnirea unui scandal într-un bar din localitatea Pișcari. Polițiștii rurali ce s-au deplasat de îndată la fața locului, au identificat persoanele implicate în scandal, demarând cercetările în cauză.

Astfel, s-a stabilit că un grup format din patru persoane, Florin S., de 35 de ani, concubina acestuia Margareta M., de 32 de ani, Ludovic G., de 25 de ani, Samuel S., de 26 de ani, toți din localitatea Terebești, pe fondul consumului de alcool s-au dedat la manifestări contrare ordinii și liniștii publice, proferând injurii și amenințări cu moartea, distrugând bunuri din incintă – au spart pahare, sticle, au rupt un tac de biliard, au îndoit cadrul metalic al unei mese – valoarea prejudiciul material cauzat fiind de aproximativ 500 lei.

Atitudinea agresivă a suspecților a atras indignarea persoanelor prezente în momentul respectiv în local, determinându-i să părăsească incinta. Pe numele suspecților polițiștii Secției 4 Beltiug Poliție Rurală au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii a trei infracțiuni: ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice, amenințare și distrugere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.