Femeie din Huta Certeze violată de un hunedorean

Un hunedorean de 35 de ani a fost arestat pentru 24 de ore după ce duminică, 6 mai, a violat o femeie de 71 de ani, din Huta Certeze.

Polițiștii au fost anunțați de fiica bătrânei, în jurul orei 08.00. Potrivit anchetatorilor femeia stătea singură în casă. În urma cercetărilor, polițiștii au reușit să identifice agresorul în persoana lui Petru B., de 35 de ani, din Hunedoara care era în zonă cu gândul de a-și găsi un loc de muncă. Victima a fost transportată la spital iar medicii spun că leziunile suferite necesită 16-18 zile de îngrijiri medicale.

Petru B. nu este la prima abatere de acest fel. Bărbatul a fost eliberat în urmă cu zece zile din Penitenciar unde a fost închis tot pentru viol. Pe raza municipiului Hunedoara, în urmă cu patru ani, acesta și-a violat o vecină în vârstă de 55 de ani, după care a agresat o tânără de 19 ani, care i-a refuzat avansurile.

Agresorul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.