Ziua Porților Deschise la Colegiul Național ”Ioan Slavici”

Evenimentele dedicate ”Zilei Porților Deschise” au început de la ora 10.00, cu vizita a doi oameni de cultură sătmăreni, prof. univ. Gheorghe Glodean și poetul Ion Vădan, dar și ai unor grupe de elevi de clasa a VIII-a interesați de oferta de școlarizare a liceului.

Elevii claselor a XI-a B, D și G, de la Colegiul Național ”Ioan Slavici” s-au întâlnit astăzi, 6 aprilie, cu profesorul universitar dr. Gheorghe Glodean și poetul Ion Vădan, în cadrul evenimentelor dedicate ”Zilei Porților Deschise” de la nivelul școlii. Întâlnirea a fost pusă la cale de profesorul de limba și literatura română, Alina Dragoș. În cadrul evenimentului care a avut loc într-una din sălile de clasă, cei doi oameni de cultură și-au prezentat lucrările și au citit din creațiilor lor după care au purtat discuții cu elevii prezenți pe marginea unor teme literare.

Tot în cursul acestei zile, elevii claselor a VIII-a interesați de oferta liceului au fost conduși prin școală de profesorii Galambosi Csaba și Ioan Cuceu. Programul zilei mai include concursuri sportive (hochei și tenis de masă) dar și un spectacol artistic susținut de elevii liceului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.