Seminar despre cancerul de sân la Camera de Comerț Satu Mare

Prevenirea cancerului de sân a fost tema seminarului de astăzi, 28 martie, găzduit de Camera de Comerț Satu Mare. Evenimentul a avut loc de la ora 14.00, și a fost organizat de USL Satu Mare.

La seminarul de astăzi au participat cei doi candidați ai USL la funcțiile de primar al municipiului Satu Mare respectiv de președinte al Consiliului Județean dr. Dorel Coica și Adrian Ștef dar și președinții organizațiilor județene de femei a PSD respectiv PNL Satu Mare, dr. Paula Mare și Dorina Grunfeld.

”Screening-ul reprezintă căutarea și depistarea cancerului înaintea apariției simptomelor propriu-zise. Screening-ul poate evidenția cancerul într-un stadiu precoce ceea ce reduce considerabil apariția complicațiilor ulterioare iar tratamentul devine mult mai eficient decât în cazul în care boala este într-un stadiu avansat”, a declarat dr. Paula Mare.

În cadrul seminarului de astăzi, cei prezenți au aflat care sunt principalii factori de risc care pot duce la apariția cancerului de sân dar și care sunt simptomele unei afecțiuni mamare care necesită evaluarea unui medic specialist.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.