Înscrieri la Liceul de Artă “Aurel Popp”

Conducerea Liceului de Artă “Aurel Popp” din Satu Mare organizează a III-a etapă de admitere pentru locurile rămase libere în anul şcolar 2011-2012.

Înscrierile vor avea loc în data de 1 septembrie, în intervalul orar 09.00-15.00 la secretariatul liceului. Potrivit graficului stabilit examenele de aptitudini vor avea loc în zilele de 2 şi 3 septembrie la sediul unităţii de învăţământ. Examenele se vor organiza atât la secţia română cât şi la secţia maghiară. Astfel, la secţia română profil muzică, mai sunt disponibile 80 de locuri respectiv 8 locuri la arte plastice şi 12 la arte ambientale şi design. Cei care doresc să studieze în limba maghiară au la dispoziţie 53 de locuri la profil muzică şi alte 10 locuri la arte plastice.
Viitorii elevi ai Liceului de Artă “Aurel Popp” au de ales între diverse specializări în cadrul profilurilor pentru care optează. Astfel, mai sunt locuri libere atât la clasele de: violă, violoncel, flaut, oboi, pian cât şi la clasele de clarinet şi harpă. Numărul de locuri respectiv profilurile şi specializările pentru care se organizează concurs de admitere sunt afişate pe uşa de intrare a liceului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.