Consultaţii de specialitate la Cabinet Dr. Coica

Sătmărenii care acuză afecţiuni endocrinologice, ale rinichilor, boli reumatismale sau afecţiuni ale oaselor sunt aşteptaţi începând de sâmbătă, 23 iulie şi până pe 2 august, de către medici cu o vastă experienţă de specialitate la Cabinet Dr. Coica.

Potrivit orarului stabilit de către medicii specialişti, sâmbătă, 23 respectiv duminică, 24 iulie, sunt aşteptaţi pentru consultaţii cei care acuză afecţiuni endocrinologice de către dr. Dorina Hagiiani. Dr. Bogdan Feciche, specialist în urologie, îşi aşteaptă pacienţii în cursul zile de luni, 25 iulie. Cei care acuză boli reumatismale sunt aşteptaţi în data de 28 iulie, de către dr. Bianca Comşa. În 29 iulie este rândul specialistului în ortopedie, dr. Camilio Coste să-şi consulte pacienţii.
Medicii specialişti îşi continuă consultaţiile şi în luna august. Endocrinologul dr. Paul Moisiuc oferă consultaţii de specialitate în data de 2 august. În aceaşi zi sunt aşteptaţi şi cei care acuză afecţiuni renale de către dr. Cristian Rusu.
Mai trebuie ştiut că programările în vederea consultaţiilor de specialitate se pot face la unul dintre numerele de telefon: 0261-766.390 sau 0261-779.999.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.