Biserică Penticostală în fosta CT Avântului

Fosta centrală termică de pe strada Petru Bran (Avântului) din municipiul Satu Mare a fost atribuită spre folosință pentru o perioadă de 30 de ani Bisericii Penticostale „Isus Lumina Lumii”. Proiectul de hotărâre elaborat în acest sens la solicitarea pastorului Victor Opriș a fost aprobat de consilierii municipali sătmăreni în ședința de joi, 30 iunie.

Prin adresa depusă şi înregistrată la Primăria municipiului de Biserica Penticostală „Isus Lumina Lumii”, solicitarea este motivată prin necesitatea amenajării unui spaţiu în vederea desfăşurării activităţilor bisericii menționate, care are 402 membri majori şi 200 de tineri şi copii, cu mențiunea că în prezent aceasta funcţionează în condiţii improprii în sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor.

În anul 2008, clădirea fostei centrale termice C.T. Avântului, a fost cuprinsă în lista de investiţii a municipiului Satu Mare în sensul refuncţionalizării acesteia în spaţii de birouri şi servicii, dar din lipsă de fonduri s-a renunţat la acest proiect.

Prin cererea înregistrată la Primărie, Biserica Penticostală „Isus Lumina Lumii”, se anjazeazî să renoveze și să amenajeze imobilul la standarde europene.

Un Comentariu la "Biserică Penticostală în fosta CT Avântului"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.