Motociclete furate din Italia

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au descoperit într-o autoutilitară trei motociclete care figurează ca fiind furate din Italia. Cel care a vrut să introducă mopedele în ţară este cercetat acum pentru tăinuire la furt.

La Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în ţară, la sfârşitul săptămânii trecute, Adrian Valeriu T., 23 de ani, din judeţul Sălaj. Acesta conducea o autoutilitară marca Volkswagen Transporter, înmatriculată în Austria, în care călătorea ca pasager Dorel G., 31 de ani, din Negreşti Oaş.
La controlul de frontieră efectuat pentru intrarea în ţară, în compartimentul de marfă al maşinii au fost descoperite patru mopede- două marca Malaguti, unul Peugeot şi unul Keeway. Pentru acestea, pasagerul Dorel G. a prezentat patru documente tip contract de vânzare-cumpărare încheiate sub semnătură privată.
În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că trei dintre motociclete figurează ca fiind furate din Italia din anul 2007.
Acum Dorel G. este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar cele trei mopede au fost indisponibilizate la sediul IJPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.