Ziua porţilor deschise la Penitenciarul Satu Mare

Săptămâna viitoare miercuri, 22 iunie, în intervalul orar 10.00-12.00, Penitenciarul Satu Mare organizează tradiţionala întâlnire cu reprezentanţii comunităţii sătmărene “Ziua Porţilor Deschise”.

Activitatea face parte din seria de acţiuni derulate de Penitenciarul Satu Mare cu ocazia sărbătorii de 29 Iunie, Sfinţii apostoli Petru şi Pavel, patronii spirituali ai penitenciarelor. Cu această ocazie conducerea Penitenciarului Satu Mare îi invită pe sătmărenii care au curiozitatea de a face o incursiune în viaţa de “dincolo de ziduri”.
De asemenea, vizitatorii vor putea viziona o expoziţie cu obiecte confecţionate de către persoanele private de libertate, vor avea acces la capela Penitenciarului, la sala de sport, la cabinetul psihologic, la secţiile de deţinere şi vor putea urmări prin intermediul unei expoziţii de fotografii cele mai reprezentative activităţi desfăşurate în comunitate de către persoanele private de libertate. Acţiunea face parte dintr-un program mai amplu de vizibilitate a instituţiei şi are drept scop conştientizarea opiniei publice cu privire la eforturile depuse şi la rezultatele obţinute de personalul care îşi desfăşoară activitatea în Penitenciarul Satu Mare.

2 Comentarii la "Ziua porţilor deschise la Penitenciarul Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.