Expoziţie de pictură la Consiliul Judeţean

Galeria de Artă a Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare a găzduit astăzi, 16 iunie, vernisajul unei expoziţii de pictură. Evenimentul cultural a avut loc de la ora 15.00.

Vrăjită de lumea formelor şi culorilor, artista Barbara Blaga, elevă la Liceul de Artă “Aurel Popp” Satu Mare este atrasă de desen încă din copilărie. “Este eleva liceului din clasa a VI-a. Pe lângă pictură, Barbara a urmat şi cursul de canto al Şcolii de Artă Satu Mare. Mai scrie poezii dar compune şi muzică, astfel că este vorba despre o tânără care şi-a încercat talentul în multe domenii artistice”, a declarat în luarea de cuvânt preşedintele Asociaţiei Artiştilor Plastici “Casa Creaţiei Sătmărene”, Gergely Csaba.

La eveniment au mai fost prezenţi directorul Centrului de Creaţie Satu Mare, Felician Pop, pictorul Aurel Ţenţ dar şi alţi artişti plastici din Satu Mare. Barbara nu este la prima întâlnire cu publicul sătmărean având în vedere că prima expoziţie individuală a avut-o în luna martie al acestui an. “Barbara este încă în căutarea unui stil. Picturile ei sunt pline de culoare, veselie, forme. Depinde doar de ea ce cale va alege”, a precizat Felician Pop.

Un Comentariu la "Expoziţie de pictură la Consiliul Judeţean"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.